25-09-2016: Seizoensstart met de Fancy Fiddlers


Traditioneel wordt ons concertseizoen geopend door de Fancy Fiddlers o.l.v. de internationaal gerenommeerde muziekpedagoge Coosje Wijzenbeek. Ook is het een traditie dat het een verrassing is wat de Fancy Fiddlers zullen spelen. De kwaliteit is echter geen verrassing, want de Fancy Fiddlers hebben de afgelopen jaren laten horen op jonge leeftijd op uitzonderlijk hoog niveau te musiceren. Ook deze keer belooft het weer een bijzonder concert te worden.
De leerlingen van Coosje Wijzenbeek zijn tussen de 8 en 19 jaar oud en afkomstig uit het hele land; enkelen komen zelfs uit het buitenland. Deze jonge violisten worden aangevuld met enkele talentvolle cellisten uit de opleiding van Monique Bartels.
Voor meer informatie over de Fancy Fiddlers ga naar www.fancyfiddlers.nl.
Dat de opleiding door Coosje Wijzenbeek zeer succesvol is, blijkt uit het feit dat zij aan de wieg heeft gestaan van de muzikale carrière van vele topviolisten, zoals Janine Jansen, Rosanne Philippens, Francien Schatborn en Noah Winter.
Let op: Voor dit zondagmiddagconcert geldt voor jongeren t/m 16 jaar (mits onder begeleiding) een verlaagde toegangsprijs van € 5,00 p.p.
Fancy Fiddlers
 


X