Ruysdael Kwartet staat te popelen om te spelen


Met veel genoegen kondigen wij ons vijfde kamermuziek concert uit de serie 2017-2018 aan. Op het programma staan deze avond werken van Schubert, Schönberg en Tjaikovsky uitgevoerd door het RUYSDAEL KWARTET.
Topcelliste ELLA VAN POUCKE, winnares van het Grachtenfestival 2017 en komende editie “Artist in Residence” tijdens dit festival, verleent haar medewerking aan dit concert evenals HANNAH STRIJBOS, eerste altvioliste bij het Residentie Orkest.
Dit inmiddels veel geprezen ensemble wordt gerekend tot één van de beste kwartetten die Nederland rijk is. Zo zijn zij winnaars van het “Charles Hennen Kamermuziekconcours 2002” in Heerlen, werd hen de “Prix de la SACEM” toegekend in de finale van het “Concours International de Quatuor à Cordes 2001” in Bordeaux. In maart 2002 wonnen zij de Persprijs en de AVRO-prijs in de finale van de Vriendenkrans in het Concertgebouw te Amsterdam. Verder werd het Ruysdael Kwartet in 2006 onderscheiden met de prestigieuze Kersjes van de Groenekan Prijs.
Noteer de datum, donderdag 15 maart 2018, in uw agenda en bestel tijdig uw toegangskaarten.

,

X