GRATIS Vriendenkaart(en) liggen klaar


Vanaf dit seizoen zijn wij de actie Vriendenkaart gestart.
Met deze actie kunt u uw vriend, vriendin, familielid, buurman, buurvrouw of muziekliefhebber GRATIS meenemen naar 1 van de 6 reguliere concerten (Extra Concert: Apollo Ensemble, uitgesloten). Het werkt als volgt:
Als u de hele reeks concerten in één keer koopt (excl. Apollo Ensemble), ontvangt u van ons een Vriendenkaart.
Met deze Vriendenkaart kunt u gratis iemand meenemen naar een van deze concerten en samen genieten van de muzikale klanken in de Oudshoornse Kerk. Net zoals een regulier ticket, zit ook bij de Vriendenkaart een consumptie in de pauze inbegrepen.
Samen met uw hulp kunnen wij het geluid van onze concerten voor iedereen bereikbaar maken.
Klik hier voor alle actievoorwaarden.

,

X