Klára Würtz betovert met Natuur en Folklore uit het Hart van Europa


De internationaal vermaarde Hongaarse, in Amsterdam wonende pianiste,  Klára Würtz komt naar Alphen a/d Rijn voor een eenmalig concert. Klára begon al op 5 jarige leeftijd met pianospelen. Toen ze 14 jaar was, werd ze toegelaten tot de Franz Liszt Academie in Boedapest. Klára Würtz won diverse concoursen en gaf concerten in Europa en in Noord-Amerika, waaronder New York (Carnegie Hall), Boston (o.l.v. dirigent Bernard Haitink), Washington en Chicago. Ze maakte meer dan 30 cd´s met werken van o.a. Mozart, Schumann, Liszt en Kodály.
Bij Cornelis de Vlaming geeft zij een pianorecital met als titel “Natuur en folklore uit het hart van Europa“ bestaande uit werken van Janáček, Kodály en Liszt. Om alvast een voorproefje te krijgen van haar talent, kunt u haar via deze link beluisteren.
Kaarten kunt u bestellen via de website.

,

X