Waan u in een levend schilderij met het ensemble Tableaux Vivants


Donderdag 7 maart speelt het ensemble Tableaux Vivants in de schilderachtige Oudshoornse kerk. Met zijn fraaie akoestiek vormt deze avond het decor van het rijke muzikale palet van Eline van Esch – fluit/piccolo, Pauline Oostenrijk – hobo, Mara Oosterbaan viool, Timur Yakubo – altviool, Gideon den Herder – cello.
Het ensemble TABLEAUX VIVANTS is in 2017 opgericht door vijf prominente leden uit het RESIDENTIE ORKEST. Dit nieuwe ensemble hebben zij opgericht om, naast hun orkestwerkzaamheden en andere kamermuziekverbanden, vorm te geven aan hun artistieke en kamermuzikale verwantschap.
Met het rijke klankenpalet van de verschillende mogelijkheden aan instrumenten-combinaties uit uiteenlopende stijlperioden, van laat-barok tot modern, zorgt het ensemble Tableaux Vivants ervoor dat u zich in een levend muzikaal schilderij waant.
Op het programma staan werken van Bach, Haydn, Mozart, Holst Honegger en Rubbra.
Kaarten kosten 20,- p.p. inclusief drankje in de pauze.
Men kan gratis parkeren bij de kerk. Deur is open vanaf 19.45 uur.

,

X