Combattimento en Hollands Vocaal Ensemble AFGELAST!


Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft de overheid dinsdag 3 november jl. extra maatregelen aangekondigd bovenop de reeds geldende beperkende maatregelen. Een van die maatregelen houdt in dat er binnen maximaal 30 personen bij elkaar mogen komen. Concerten organiseren voor slechts 30 bezoekers is voor ons niet haalbaar. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt de concerten van het Combattimento op donderdag 21 januari 2021 en het Hollands Vocaal Ensemble op donderdag 4 februari 2021, te annuleren.
Degenen die kaarten hebben gekocht voor de concerten het Combattimento en Hollands Vocaal Ensemble zijn inmiddels benaderd door onze penningmeester.
Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen, dan kunt u deze stellen via het contactformulier.

,

X