Kerstgroet


Beste muziekliefhebber/ vriend van de Culturele Stichting Cornelis de Vlaming,
Het lijkt alsof er niets gebeurt in de muziekwereld, maar het tegendeel is waar. Natuurlijk er veel concerten door de Corona-maatregelen helaas geannuleerd. Er is hard gewerkt om alle annuleringen af te handelen en u te informeren via onze infobulletins. Wij danken u heel hartelijk voor het door u getoonde begrip.
De Fancy Fiddlers hebben in september j.l. onze concertreeks 2020/2021 geopend. In verband met het 35-jarig bestaan van onze stichting en het feit dat de Fancy Fiddlers voor de 10e maal ons concertseizoen openden was de Oudshoornse kerk feestelijk aangekleed. Vervolgens werd het noodgedwongen stil.
Achter de schermen onderzoeken wij de mogelijkheden om dit bijzondere concertseizoen in april 2021 op een prachtige manier af te sluiten. Of dit concert kan plaatsvinden blijft natuurlijk afhankelijk van de Corona-maatregelen van de overheid. Nadere informatie ontvangt u via ons informatiebulletin en wordt gepubliceerd op onze website www.cornelisdevlaming.nl
De Corona-maatregelen hebben grote gevolgen voor de culturele sector. Vele kunstenaars en podia staan op de rand van faillissement. We moeten helaas vaststellen dat de cultuur op haar grondvesten staat te schudden. Hoe het culturele landschap de komende jaren eruit gaat zien, is op dit moment onbekend.
Wij blijven optimistisch en hopen het komende seizoen u opnieuw een mooie concertreeks te kunnen aanbieden en u als bezoeker te laten genieten van een stuk broodnodige cultuur. De schilderachtige Oudshoornse Kerk met zijn fraaie akoestiek vormt daarvoor het ideale podium.
In deze laatste update van 2020 wens ik u namens het bestuur van de stichting fijne feestdagen en alle goeds voor 2021.
Met vriendelijke groet,
Rob Fruman
Voorzitter

,

X