De weg naar Hollywood – Het Ciconia Consort


Concerten bezoeken mag helaas nog altijd niet. Maar musici blijven volop in beweging. Wij zijn heel blij dat het Ciconia Consort zijn medewerking heeft toegezegd het komende seizoen 2021-2022 naar Alphen a/d Rijn te komen.
U kunt nu wel alvast genieten van hun programma. Het Ciconia Consort en Dick van Gasteren gaan op weg naar Hollywood. Met filmmuziek, klassieke muziek die in films werd gebruikt én muziek van componisten die graag voor films hadden geschreven.
Dit programma wordt live uitgezonden op NPO Radio 4 in NTR Avondconcert op donderdag 4 maart om 20.00 uur. Het concert wordt via NPO 2 Extra herhaald op 5, 7, 9 en 10 maart. Ga voor meer informatie naar De weg naar Hollywood – Het Ciconia Consort – TV Gids.
Ondertussen staat onze programmering voor het seizoen 2021-2022 in de steigers. Wij kunnen bijna niet wachten dit aan u te presenteren via ons Infobulletin en natuurlijk op onze website. Het wachten is tot de concertzalen hun deuren weer mogen openen. Dat geldt ook voor de schilderachtige Oudshoornse Kerk, met zijn fraaie akoestiek het ideale podium voor kamermuziek in Alphen a/d Rijn.

,

X