Infobulletin maart 2024 – Dudok Quartet Amsterdam


Beste muziekliefhebber,

Voor het Dudok Quartet is bij het voorbereiden van het programma van deze avond, en elk ander programma, het vinden van antwoorden op de vragen ‘Wat is de ware aard van deze muziek en welke werelden kunnen we achter de partituur onthullen?’

Deze zoektocht is de belangrijkste drijfveer van dit strijkkwartet om zich verder in de muziek te verdiepen. De leden van het Dudok Quartet zoeken altijd naar nieuwe formats en nieuwe perspectieven zonder de rijke strijkkwartettraditie uit het oog te verliezen. 

Tijdens deze avond kunt u genieten van strijkkwartetten van Mozart, Rouckens en Tsjaikovski. Kortom een programma om naar uit te kijken. De Oudshoornse kerk in Alphen aan den Rijn is de vertrouwde locatie waar u kunt genieten van dit kamerconcert.

Graag tot ziens!

Namens het bestuur,
Lia Wijnen
Voorzitter a.i.

,

X