Word sponsor

De Culturele Stichting Cornelis de Vlaming organiseert sinds 25 april 1985 met groot succes kamermuziekconcerten in de Oudshoornse kerk. Hiermee is deze historische kerk in de loop van de jaren als concertpodium in Alphen aan den Rijn op de kaart gezet. Veel musici, die hier hebben opgetreden, zijn ook met regelmaat te beluisteren op andere (grote) concertpodia in Nederland en zelfs ver daarbuiten!

Als gevolg van een sterk veranderend cultuurbeleid heeft Theater Castellum een beroep gedaan op de Culturele Stichting Cornelis de Vlaming om de programmering van klassieke muziek op zich te nemen.

Als u liefhebber bent van klassieke (kamer)muziek, is dit uw kans om te genieten van klassieke muziek op hoog niveau op beide podia. Om dit niveau in de toekomst te kunnen behouden, kan de Stichting niet zonder financiële

Fiscale voordelen

Mocht u ons willen ondersteunen, dan is het voor u interessant om te weten dat Culturele Stichting Cornelis de Vlaming een ANBI-erkende instelling is. Dit betekent dat uw gift, onder bepaalde voorwaarden, fiscaal aftrekbaar is. Wellicht is dit een extra argument om als sponsor op te treden, zodat klassieke muziek van (inter-)nationaal niveau behouden blijft.

Nadere informatie treft u in bijgaande informatiebladen: Schenken door particulieren & Schenken door bedrijven. Verder kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat (secretariaat@cornelisdevlaming.nl) of onze penningmeester (penningmeester@cornelisdevlaming.nl).

X