ANBI

Word sponsor
De Culturele Stichting Cornelis de Vlaming organiseert al meer dan 30 jaar met groot succes kamermuziekconcerten in de Oudshoornse kerk. Hiermee is deze historische kerk in de loop van de jaren als concertpodium in Alphen aan den Rijn op de kaart gezet. Veel musici, die hier hebben opgetreden, zijn ook met regelmaat te beluisteren op andere (grote) concertpodia in Nederland en zelfs ver daarbuiten!

Als gevolg van een sterk veranderend cultuurbeleid heeft Theater Castellum een beroep gedaan op de Culturele Stichting Cornelis de Vlaming om de programmering van klassieke muziek op zich te nemen.
Als u liefhebber bent van klassieke (kamer)muziek, is dit uw kans om te genieten van klassieke muziek op hoog niveau op beide podia. Om dit niveau in de toekomst te kunnen behouden, kan de Stichting niet zonder financiële ondersteuning.

Vriend worden
Voor een bedrag van € 25,00 bent u al Vriend van Culturele Stichting Cornelis de Vlaming. Bovendien u ontvangt per €25 sponsoring een gratis toegangskaart voor een concert naar keuze in de Oudshoornse kerk. U kunt via het bestelformulier Vriend worden.

Fiscale voordelen
Mocht u ons willen ondersteunen, dan is het voor u interessant om te weten dat Culturele Stichting Cornelis de Vlaming een ANBI-erkende instelling is. Dit betekent dat uw gift, onder bepaalde voorwaarden, fiscaal aftrekbaar is. Wellicht is dit een extra argument om als sponsor op te treden, zodat klassieke muziek van (inter-)nationaal niveau behouden blijft.
Nadere informatie treft u in bijgaande informatiebladen:  Schenken door particulieren/bedrijven. Verder kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat (secretariaat@cornelisdevlaming.nl) of onze penningmeester (penningmeester@cornelisdevlaming.nl).

Jaarrekening seizoen 2018-2019

Jaarrekening seizoen 2017-2018

Jaarrekening seizoen 2016-2017

Jaarrekening seizoen 2015-2016

Jaarrekening seizoen 2014-2015

Concertseizoenen vanaf 2014 t/m heden

Schenken door particulieren

Schenken door bedrijven

Doel en beleid van de stichting CdV

 X